De Printplaatz werkt samen met Willemeen Arnhem, deze stellen hun zeefdrukkerij ter beschikking. Hier kun je zeefdruk-cursussen volgen en zeefdrukprojecten uitvoeren onder begeleiding van docent Daisy Koenders. 

De werkplaats is voorzien van alle benodigde zeefdruk-apparatuur en materialen, om op een professionele manier vorm te geven aan jouw project. Ook worden er workshops in groepsverband aangeboden. Voor meer informatie hierover, neem gerust CONTACT op. Of stuur een mail naar zeefdrukkerij@willemeen.nl

Zeefdrukken Willemeen

BEKIJK HET HIER!

KUNST-EDUCATIE

De Printplaatz heeft ook de kennis in huis, om kunst-educatieve programma’s voor het onderwijs te verzorgen. Deze worden onder andere aangeboden via verschillende onderwijs partners, maar u mag ook CONTACT opnemen over de mogelijkheden.

Docent Daisy Koenders is afgestudeerd aan Artez Arnhem, opleiding docent beeldende kunst en vormgeving. Daarnaast kan zij door haar opgedane kennis in het onderwijs een leuk lesprogramma verzorgen, met als specialiteit druktechnieken. Voor meer informatie over Daisy Koenders, CLICK HIER om haar portfolio pagina te bekijken. 

PRINTWERK OP MAAT

De Printplaatz biedt ook printwerk op maat aan. Kleinschalig en maatwerk staan hierbij centraal.

Dit printwerk wordt uitgevoerd in de zeefdrukkerij of aan de hand van transferdruk.

Wil je hier meer over weten, neem gerust via deze site CONTACT op. 

ZEEFDRUK

De Printplaatz werkt o.a. aan de hand van de zeefdruk-techniek. Bij zeefdruk is er meestal sprake van een oplage, i.v.m. het opstarten van het proces. Wilt u meer weten over zeefdruk, kunt u onder de zeefdruk workshops hier ook meer over lezen.

TRANSFERDRUK

Transferdruk is een techniek, waarbij de vorm uit flexfolie wordt uitgesneden. En doormiddel van hitte wordt aangebracht op het kledingstuk. Deze techniek leent zich goed voor kleinschalige projecten, zonder tekort te doen aan de kwaliteit.

Winkelwagen